Wouter Karsten

WouterKarsten

 info@scolea.nl 085-4014334

Wouter Karsten

Wouter adviseert binnen het domein arbeidsongeschiktheid o.a. werkgevers, bedrijfsartsen, casemanagers, verzekeraars, advocaten over de inzet van medische expertises zodat antwoord gegeven wordt op de vragen die leven. Dit bezien vanuit de (medische) context en eventuele knelpunten.

Zijn doel is om de verworven kennis en visie op het vlak van arbeidsgeschiktheid, gezondheid beïnvloedende factoren, sociale zekerheid en zorg te delen met stakeholders om gezamenlijk op praktische wijze bottom-up vorm te geven aan duurzame inzetbaarheid.

Voor de arbeidsdeskundige opleiding is Wouter sinds 2014 docent ICF-methodiek en voor de opleiding tot Re-integratiespecialist docent ICF-methodiek en duurzame inzetbaarheidsmodellen. In zijn vrije tijd mag Wouter graag wandelen en wildkamperen.

Expertises

Vanuit zijn brede achtergrond als (bedrijfs)fysiotherapeut, arbeidsdeskundige en bedrijfskundige kan Wouter goed analyseren en op praktische en pragmatische wijze diverse scenario’s uitdenken, gericht op het realiseren van duurzame inzetbaarheid.