Monique van de Graaf

 info@scolea.nl

Monique van de Graaf

Monique van de Graaf is een HR business partner met als specialisatie arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ze is auteur van de boeken “Arbeidsrecht voor de professional” en “Sociale zekerheid voor de professional” die jaarlijks worden actualiseerd. Verder is ze co auteur van de Kleine Gids voor Sociale zekerheid en van het Handboek voor de Flexbranche.

Monique is een veelgevraagd docent voor diverse opleidingsinstituten, doet commissiewerk, was jaren voorzitter van de ontslagcommissie van het COA, was voorzitter van diverse sociale begeleidingscommissies en ze is lid van een klachtencommissie. Monique adviseert op het brede terrein van het arbeidsrecht en de sociale zekerheid zowel op dossier-niveau als meer op tactisch- en strategisch niveau waarbij zaken als generatiemanagement en duurzame inzetbaarheid belangrijke thema’s zijn.

Expertises Monique van de Graaf

Monique van de Graaf is enthousiast, leergierig, betrokken, resultaatgericht een doorzetter en houdt ervan om de samenwerking op te zoeken.

Boeken

Voor onze opleiding tot Casemanager, de opleiding tot  Arbeidsdeskundige en opleiding tot Re-integratiespecialist gebruiken wij Monique haar boeken.

Wil je één van haar boeken los bestellen? Mail haar dan via info@hartvoorarbeid.nl.

Monique van de Graaf expert
Monique van de Graaf COA