Joke van Oort

Joke van Oort

 info@scolea.nl

Joke van Oort

Trainer / Arbeidsdeskundige

Hoe zou je jouw werk(zaamheden) omschrijven?

Ik ben arbeidsdeskundige bij ArboNed, waar ik vooral ingezet wordt voor arbeidsdeskundige onderzoeken rondom het 1ste jaar ziekte. Ik informeer en adviseer de werknemer en werkgever over de stappen in de re-integratie die genomen kunnen worden en soms ook genomen moeten worden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Daarnaast geef ik trainingen aan werkgever over de Wet Verbetering Poortwachter.

Wat zijn jouw expertises? Wat zijn jouw sterke kanten volgens anderen?

Ik kan op een duidelijke en begrijpelijke manier informatie overbrengen. Ik stel mensen op hun gemak, o.a. door ze hun verhaal te laten doen en te luisteren. Ik ben analytisch, houd overzicht en denk mee.

Wanneer weet je dat je van je werk houdt?

Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik tijdens een arbeidsdeskundig onderzoek duidelijkheid heb kunnen scheppen voor werkgever en werknemer over wat er van hun verwacht wordt tijdens re-integratie.

Waar streef je naar in je werk? En als docent bij Scolea? Wat is jouw visie?

In mijn werk en als docent wil ik graag mijn kennis en kunde delen. Ik denk dat het delen van kennis bijdraagt aan het vergroten van je eigen kennis. Het stelt je namelijk in staat om zaken van verschillende kanten te zien. Mijn mening is niet de enige juiste menig. Als je zaken van verschillende kanten kunt bekijken, ben je in staat om je werk goed te doen en flexibel in te spelen op verschillende omstandigheden.

Wat maakt dat Scolea bij jou past?

Bij Scolea krijg ik de mogelijkheid mijn kennis en kunde te delen met mensen die het vak nog aan het leren zijn. Om mijn ervaringen uit de praktijk te delen.

Expertises

  1. Arbeidsdeskundig onderzoek;
  2. Wet Verbetering Poortwachter;
  3. Duidelijkheid scheppen voor werkgever en -nemer.

Trainingen en opleidingen

  • Opleiding tot Arbeidsdeskundige