Jannet Mulder

Jannet Mulder Scolea

 info@scolea.nl |  085-4014331

Jannet Mulder

Jannet Mulder adviseert werkgevers met verzuimproblematiek en algemene inzetbaarheidsvraagstukken. Iedere dag geniet zij opnieuw van haar werk. Het is haar visie om altijd een perspectief te bieden voor de arbeidsongeschikte werknemer én werkgever.

Jannet: “Ik ga ervan uit dat iedereen graag werkt in een baan die bij hem of haar past, ook als je gezondheid je in de steek laat of wanneer je eigen werk niet meer bij je past.”

Voor de opleiding tot Casemanager is Jannet sinds 2014 docent in het speelveld rond arbeidsongeschiktheid. Voor de opleiding tot Arbeidsdeskundige is zij docent “Inleiding Arbowet”. Vanaf 1 mei 2019 heeft zij het managementteam van Scolea versterkt als programmamanager voor de opleiding tot Casemanager. En vanaf 1 januari 2022 neemt Jannet het stokje over van Hans Lankhaar en is zij directeur van Scolea.

Expertises Jannet Mulder

Jannet kan mensen goed lezen en durft verder te kijken. Zij maakt mensen ervan bewust dat ze durven te leren leven met een arbeidsbeperking. Ze denkt met werkgevers mee in het bereiken van gezonde arbeidsomstandigheden op de werkvloer.

Jannet: “Probeer arbeidsongeschiktheid op een kwalitatieve manier op te lossen, van een hoofdpijndossier naar winstbijdrage.”

Trainingen en opleidingen van Jannet Mulder