Iris Wieling

Iris Wieling

Iris is operationeel manager bij Ardeon en Scolea. Daarvoor heeft ze jarenlange ervaring opgedaan binnen de arbodienstverlening in de breedste zin van het woord.

“Met name de koppeling tussen het verzuim en de preventie is iets waar ik me graag in verdiep. Uiteindelijk denk ik dat het voor veel mensen toch mogelijk moet zijn om aan het arbeidsproces te blijven deelnemen en dat ze hierin ondersteund worden. Het delen van kennis geeft mij veel voldoening. Dit kan ik toepassen in het werk met de mensen bij Scolea!

Mijn specialisatie omvat teammanagement, waarbij ik me richt op het optimaliseren van de prestaties van het team. Mijn verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat mijn collega’s hun taken optimaal kunnen uitvoeren. Daarnaast onderhoud ik nauw contact met alle betrokken partijen en streef ik ernaar oplossingen te vinden voor alle uitdagingen die zich voordoen. Als je hulp nodig hebt op deze gebieden, kun je altijd bij mij terecht.

In mijn vrije tijd vind ik mijn plezier in het water. Al geruime tijd is openwaterzwemmen mijn passie geworden, weer of geen weer. Zowel om mijn sport te beoefenen als om te genieten van de natuur die ik tijdens mijn zwemsessies tegenkom.”