Beroepsopleidingen voor UWV

De specialisten van UWV werken vaak samen met het particuliere werkveld: bedrijven, verzekeraars, arbodiensten en overige betrokkenen bij verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Met name de laatste jaren zijn wetswijzigingen steeds vaker gericht op maximale arbeidsparticipatie en duurzame inzetbaarheid. Dit vraagt om brede opleidingen, waarbij belastbaarheid van de werknemer en de belasting van de functie een steeds grotere rol speelt.

Daarnaast heeft UWV te maken met vergrijzing van haar Arbeidsdeskundigen en groeit de vraag naar specialistische Casemanagers. Het UWV heeft een tekort aan goed geschoolde specialisten die deze de – vernieuwde – taken beheersen en maatwerk kunnen leveren voor bedrijven.

De opleidingen van Scolea passen bij deze veranderende eisen en zijn daardoor uitstekend geschikt voor werknemers van UWV. De opleidingen van Scolea zijn actueel en worden continue aangepast aan de nieuwste wetgeving. Niet voor niets heeft Scolea de afgelopen jaren al regelmatig opleidingen verzorgd voor werknemers van UWV.

Werken voor UWV

Wil je graag aan de slag voor UWV, werk je al voor UWV óf ga je ermee samenwerken? Met een opleiding van Scolea word je gecertificeerd tot specialist, kun je maatwerk leveren voor UWV en ben je op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving die voor UWV belangrijk zijn.

Bekijk onze opleidingen en trainingen:

scolea-opleidingen

scolea-trainingen