Beroepsopleidingen voor re-integratiebedrijven

Voor re-integratiebedrijven is het belangrijk dat de Arbeidsdeskundige de balans weet te herstellen tussen belasting én belastbaarheid van werknemers. Arbeidsdeskundigen zijn tegenwoordig meer gericht op het individu en werken zo toe naar het optimaal benutten van het resterende arbeidsvermogen op korte en lange termijn. Daardoor kan er ook sprake zijn van een duurzame plaatsing in een nieuwe baan.

In dit proces staat de integrale visie voorop en daarom kiezen steeds meer re-integratiebedrijven voor het hoog opleiden van Arbeidsdeskundigen en specialistische Casemanagers. 

Versterk het kennisniveau van je werknemers met de beroepsopleidingen van Scolea en geef je werknemers hierbij de kennis en handvaten die nodig zijn voor hun dagelijkse werkzaamheden. Dit geeft jouw de mogelijkheid voor verdere diversificatie en productontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan Arbo-gerelateerde dienstverlening.

Werken voor re-integratiebedrijven

Wil je graag aan de slag voor een re-integratiebedrijf, werk je al voor een re-integratiebedrijf óf ga je ermee samenwerken? Met een opleiding van Scolea word je gecertificeerd tot specialist, kun je maatwerk leveren voor een re-integratiebedrijf en ben je op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving die voor jouw taak belangrijk zijn.

Bekijk onze opleidingen en trainingen:

scolea-opleidingen

scolea-trainingen