10 gratis tips

home1

10 tips voor Casemanagers

Complex verzuim oplossen?

In de wereld van werkloosheid, verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie wordt professionaliteit steeds belangrijker. Want duurzame terugkeer in het arbeidsproces is een complexe zaak en blijkt steeds meer het werk van specialisten te zijn. In dit proces speelt de Casemanager een belangrijke rol.

De Casemanager is een professional die de regie voert bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. Hij of zij zorgt dat iedereen doet wat hij moet doen, om schade voor werkgever én werknemer te beperken.

Download de whitepaper met 10 tips of bekijk direct onze opleiding

10 tips voor Casemanagers

Duurzame terugkeer in het arbeidsproces komt steeds vaker voor. De weg terug is een complexe zaak voor werkgever en werknemer. Hiervoor is de rol van Casemanager onmisbaar.

Wat is belangrijk en wat moet je zeker niet doen?
Download gratis 10 tips voor Casemanagers.

Waarom kiezen voor Scolea?

  1. Leer een vak van A tot Z
  2. Unieke visie op onderwijs (leren doe je samen)
  3. Ervaren docenten en coaches met echte passie voor het vak
  4. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  5. Gecertificeerde praktijkgerichte opleidingen en trainingen

Wat zeggen onze studenten?

Frank Boshom: “Ik heb de opleiding tot Arbeidsdeskundige bij Scolea als zeer goed ervaren. De inhoud van de lessen, met name de docenten, vond ik sterk.
Daarnaast zou ik deze opleiding zeker aanraden bij een bekende. De voornaamste reden hiervoor is een goede aansluiting op de arbeidsmarkt.”

Wat houdt het in?

bertvandenberg

Bert van den Berg Docent

“De Casemanager is naast de betreffende werknemer, de belangrijkste schakel bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. De te nemen stappen voor een werkgever luisteren zeer nauw. Een fout kan zorgen voor enorme gevolgen, zowel emotioneel als financieel. Als Casemanager voer jij de regie over complexe verzuim en AO-trajecten.”

Waar ga je aan de slag?

jannetmulder

Jannet Mulder
Docent

“Steeds meer bedrijven gaan werken met een Casemanager. Het besef groeit dat veel ellende voorkomen kan worden met stevige grip op de zaak. De sectoren waar je in terecht kan komen zijn zeer divers. Wel valt te melden dat je in veel gevallen bij wat grotere organisaties terecht zal komen. Een andere optie is om te gaan werken vanuit een gespecialiseerd bureau, of als ZZP-er”