Ontbijtsessies

Expert in verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Dé community voor arbeidsparticipatie vraagstukken

De laatste tijd staat er één term centraal als we kijken naar de ontwikkelingen in de sociale wetgeving: arbeidsparticipatie. Om ons sociale systeem betaalbaar te houden, mag van iedereen een inspanning worden gevraagd. Met andere woorden: iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt. Een idealistische doelstelling? Misschien wel, maar laten we tenminste een serieuze poging doen om te denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Kennis en vaardigheden verbinden

In het streven naar maximale arbeidsparticipatie vinden wij het belangrijk om betrokken professionals rondom het thema belasting en belastbaarheid met elkaar te verbinden. De capaciteiten én mogelijkheden van mensen tegenover de arbeidsmarktmogelijkheden en eisen die aan een baan worden gesteld. Het vinden van een goed evenwicht daartussen is primair het domein van de Arbeidsdeskundige, maar verdient ook aandacht en scholing van professionals zoals jij. Scolea wil een bijdrage leveren aan deze ontwikkeling met praktische opleidingen, bij- en nascholing en door het organiseren van minicolleges en ontbijtsessies.

Praat mee en laat je inspireren

Scolea heeft een groot netwerk aan professionals en experts uit het werkveld met jarenlange ervaring. Wij organiseren daarom kennissessies om met elkaar te praten over het vak, ideeën en ervaringen uit te wisselen en een beeld te krijgen over de toekomst van het vakgebied. Deze bijeenkomsten zijn uitermate geschikt voor jou als startende professional om inspiratie op te doen en richting te geven aan je toekomst.

Kom je ook?

ontbijtsessie-casemanagers