10 gratis tips voor HR-functionarissen

hr-functionarissen

10 tips voor HR-functionarissen

Complex verzuim oplossen?

Vakinhoudelijke experts worden steeds belangrijker in de hedendaagse wereld van werkloosheid, verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Want duurzame terugkeer in het arbeidsproces is een complexe zaak en blijkt steeds meer het werk van specialisten te zijn. In het proces van duurzame terugkeer speelt de HR-functionaris een belangrijke rol.
Download de whitepaper met 10 tips of bekijk direct onze opleiding Casemanager die je (verder) leert en coacht om complex verzuim op te lossen.

Download de whitepaper met 10 tips of bekijk direct onze opleiding

10 tips voor HR-functionarissen

Duurzame inzetbaarheid is een actueel item en de rol van een HR-functionaris is onmisbaar als het gaat om duurzame terugkeer in het arbeidsproces.

Wat is belangrijk en wat moet je zeker niet doen?
Download gratis 10 tips voor HR functionarissen.

Waarom kiezen voor Scolea?

  1. Leer een vak van A tot Z
  2. Unieke visie op onderwijs (leren doe je samen)
  3. Ervaren docenten en coaches met echte passie voor het vak
  4. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  5. Gecertificeerde praktijkgerichte opleidingen en trainingen

Wat zeggen onze studenten?

Frank Boshom: “Ik heb de opleiding tot Arbeidsdeskundige bij Scolea als zeer goed ervaren. De inhoud van de lessen, met name de docenten, vond ik sterk.
Daarnaast zou ik deze opleiding zeker aanraden bij een bekende. De voornaamste reden hiervoor is een goede aansluiting op de arbeidsmarkt.”

Wat houdt het in?

bertvandenberg

Bert van den Berg Hoofddocent

“De Casemanager is naast de betreffende werknemer, de belangrijkste schakel bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. De te nemen stappen voor een werkgever luisteren zeer nauw. Een fout kan zorgen voor enorme gevolgen, zowel emotioneel als financieel. Als Casemanager voer jij de regie over complexe verzuim en AO-trajecten.”

Waar ga je aan de slag?

hanslankhaar

Hans Lankhaar 
Hoofddocent

“Steeds meer bedrijven gaan werken met een Casemanager. Het besef groeit dat veel ellende voorkomen kan worden met stevige grip op de zaak. De sectoren waar je in terecht kan komen zijn zeer divers. Wel valt te melden dat je in veel gevallen bij wat grotere organisaties terecht zal komen. Een andere optie is om te gaan werken vanuit een gespecialiseerd bureau, of als ZZP-er”