23 mei 2017

Trots! Vanaf nu is ook onze opleiding Casemanager geaccrediteerd

Trots! Vanaf nu is ook onze opleiding Casemanager geaccrediteerd

Word RCCM of CROV bij Scolea!

Het doet ons genoegen dat onze opleiding tot Casemanager sinds vorige week door CPION post HBO geaccrediteerd is. De Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case en Caremanagers (RNVC) maakte vandaag bekend dat  zij onze opleiding toelaten tot haar Register. Dit betekent dat volledig afgestudeerde studenten zich Register Case- en Caremanager (RCCM) mogen noemen. Of Casemanager Regie op Verzuim (CROV) indien alleen module 1 en 2 van de opleiding is gevolgd.

Al eerder mochten wij de NVVA- erkenning ontvangen voor onze opleiding tot Arbeidsdeskundige. “Het is een prachtige bekroning op onze aanpak en visie op het vak. Wij dragen graag bij aan de verdere professionalisering van de Casemanager en hopen nog veel casemanagers op te mogen leiden” aldus Hans Lankhaar, Directeur Scolea.

Reeds afgestudeerde deelnemers ontvangen van Scolea met terugwerkende kracht – tot 3 jaar terug – hun Post HBO diploma en kunnen zich inschrijven in het beroepsregister. Wij danken de RNVC voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wil je kennismaken met het mooie vak van Casemanager of direct inschrijven? Meld je vandaag nog aan!

Ontbijtsessie Kennismaken met Casemanagement  – 19 januari 2018

Start opleiding Casemanagement – 8 februari 2018

Lees hier meer over de toetsing van onze opleiding Casemanager

Hans Lankhaar en Bert van den Berg
Directie Scolea