29 mei 2019

Ter nagedachtenis aan Jan Holsappel

Ter nagedachtenis aan Jan Holsappel

Een persoonlijk bericht van Bert van den Berg en Hans Lankhaar (oprichters van Scolea):

Jan Holsappel coach bij ScoleaBert van den Berg: “We ontvingen het niet te geloven bericht dat Jan Holsappel (coach bij Scolea), volkomen plotseling, is overleden. Tijdens het beoefenen van zijn sporthobby is hij onwel geworden en aan de gevolgen hiervan overleden. Binnen korte tijd moeten we binnen Scolea dus opnieuw onverwacht afscheid nemen van iemand die ons dierbaar is.

Jan is vanaf de start van Scolea in 2010 als coach aan ons verbonden geweest. En dit was eigenlijk heel logisch, want Hans en ik kenden Jan al heel lang. In 2008 heeft Jan de opleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd bij IVA Opleiding & Training, waar Hans en ik op dat moment de directie voerden. Na de opleiding hebben we altijd contact gehouden met Jan, om te sparren over het vak, en om te kijken of we geschikte collega’s konden vinden etc.

Kenmerkend voor Jan zijn in onze beleving zijn humor en zijn ogenschijnlijke nonchalance, maar als het om zijn vak ging dan was hij bloedserieus. En daarom was het dus ook zo logisch dat Jan direct coach werd bij de start van Scolea in 2010.

We denken met warmte en dankbaarheid aan Jan en zullen hem missen, als gedreven vakman maar vooral als mens. We wensen zijn naasten heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit plotselinge verlies.”

Hartelijke groeten,

Hans Lankhaar & Bert van den Berg