Programmamanager Casemanagement Jannet Mulder
7 mei 2019

Scolea klaar voor groei door uitbreiding MT met Jannet Mulder

Scolea klaar voor groei door uitbreiding MT met Jannet Mulder

Scolea – opleider voor verzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie vraagstukken – is in 2010 opgericht door Bert van den Berg (Arbeidsdeskundige) en Hans Lankhaar (Adviseur arbeidsongeschiktheidsvraagstukken). Zij hebben besloten hun succesvolle tweemanschap per 1 mei uit te breiden met de komst van Jannet Mulder als Programmamanager voor de opleiding tot Casemanager.

Jannet Mulder is al sinds de start van de opleiding tot Casemanager in 2014 betrokken bij Scolea als docent aan de opleiding en examinator en is dus al bekend met de visie en manier van werken van Scolea. Ook is zij docent ‘Inleiding Arbowet’ aan de opleiding tot Arbeidsdeskundige.

Hans Lankhaar: “Bij Scolea combineren we ouderwets vakmanschap met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vakonderwijs. We zijn ervan overtuigd dat een ambachtelijke en persoonlijke benadering van arbeidsverzuim, arbeidsongeschiktheid en re-integratie leidt tot duurzame oplossingen. Daar richten wij onze opleidingen op in.”

Jannet Mulder: “Ik werk nu al een jaar of vijf met veel plezier als docent voor Scolea. Hans, Bert en ik delen dezelfde drive om te blijven leren en nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ik hoop dat ik veel van hen kan leren en dat ik tegelijkertijd kan bijdragen aan het verder ontwikkelen van Scolea.”

Professionaliteit en kwaliteit staan altijd voorop

De afgelopen jaren laat Scolea een constante groei zien in het aantal studenten en daarom zal Jannet het managementteam nu gaan versterken als Programmamanager voor de opleiding tot Casemanager. Zij wordt daarmee het aanspreekpunt voor (potentiële) studenten, docenten en andere betrokkenen en zal Bert en Hans gaan ondersteunen in de managementtaken.

Bert van den Berg: “Het doel hiermee is om de organisatie verder te professionaliseren en de kwaliteit van de opleidingen te waarborgen, zodat we soepel de volgende fase in de ontwikkeling van Scolea ingaan. Daarnaast hebben we ideeën voor nieuwe initiatieven waarover we de markt binnenkort zullen berichten en waar Jannet ook aan zal bijdragen.”

Programmamanager Casemanagement Jannet MulderJannet Mulder: “Het werkveld rondom arbeidsongeschiktheid is volop in beweging en ik vind het een eer om pro-actief te kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de professionals in dit interessante werkveld. Het enthousiast maken van studenten om steeds beter te worden in het werkveld is ontzettend leuk om te doen. Ook verheug ik me op het uitwerken van nieuwe ideeën en projecten die op stapel staan.”