Actueel

20 sep 2020

Nieuwe compensatieregeling transitievergoeding per 2021

De Wet compensatie transitievergoeding is per 1 april 2020 tot stand gekomen in het kader van langdurige arbeidsongeschiktheid. Monique van de Graaf ging al eerder in haar artikelen in op de slapende dienstverbanden en de aanvraagprocedure. In dit artikel gaat ze in op de nieuwe compensatieregeling die er per 1 januari 2021 bij zal komen en eveneens door het UWV wordt uitgevoerd.
31 aug 2020

Zo krijg je als casemanager regie op verzuim

Met de start van het beroep casemanager - en de introductie van de Wet verbetering poortwachter - was er veel kritiek op de uitoefening van de functie, en veel van deze kritiek was destijds terecht. Gelukkig is er sindsdien veel verbeterd en is het steeds duidelijker geworden hoe je als casemanager daadwerkelijk regie op verzuim krijgt.
21 aug 2020

Casemanager worden doe je om de volgende 4 redenen

Waarom zou je casemanager willen worden? Je hebt als casemanager de belangrijke taak om achter de oorzaak van verzuim te komen en toe te werken naar terugkeer van de arbeidsongeschikte werknemer. In dit artikel zetten we een aantal van de meest gehoorde redenen om casemanager te worden voor je op een rijtje.
1 2 3 26